IBU HAMIL adalah insan yang paling cepat Emosi, Terasa dan Stress.

Kadang-kala buat ini tak kena, buat itu tak kena dan kalau boleh nak je marah semua orang di sekeliling.

Khas buat ibu hamil, kami amat memahami kesusahan anda. Jom hayati video ini...

TEMPAH SEKARANG

*Klik pada butang di atas atau terus hubungi nombor 011-2892 9163 untuk sebarang pertanyaan.

Kami tahu anda penat dan lesu sepanjang hari.

  • Fokus kerja seharian anda terganggu.
  • Anda tak dapat lagi menjaga kecantikan untuk suami tercinta.
  • Bukan itu sahaja, kesihatan juga tak menentu. HB anda rendah, sembelit sering melanda.

Semuanya sangat mengganggu emosi anda.

ITU SEMUA BUKAN SALAH ANDA.

Dan kami nak anda tahu yang anda tak perlu risau lagi, tak perlu susah lagi kerana kami ingin membantu anda.

Ada penyelesaian nya...

Hanya amalkan D'AURA SUPERFOOD IBU HAMIL

Ia mengandungi 100% D Aura Minyak Kelapa Dara (VCO) dan Pati Kurma Premium dan berkualiti tanpa sebarang campuran..

Terbukti daripada kajian scientific dan diperakui seluruh dunia, sangat baik khasiatnya untuk kekal CANTIK, AKTIF & SIHAT ketika hamil.

CANTIK

Menyerikan wajah, meng-idealkan berat badan dan menyelesaikan masalah stretchmark.


AKTIF

Kekal bertenaga sepanjang kehamilan dan tiada lagi morning sickness.


SIHAT

Memudahkan proses bersalin, menstabilkan HB dan menyelesaikan masalah sembelit.

Kini anda dah tak perlu risau dan susah lagi, kerana anda akan kekal Cantik, Aktif & Sihat ketika hamil.

Apa kata mereka yang telah amalkan D'Aura Minyak Kelapa Dara

Puan Maziah

“Saya ada ambil MKD dari kandungan 7 bulan. Alhamdulillah selepas saya makan VCOni HB saya naik. Sebelum ni bawah 9 dan selepas makan VCO setiap kali check up ada perubahan HB saya dah konsisten atas 10-12”.

Puan Maziah
Puan Lily

“Akak memang syorkan ibu-ibu preggy amalkan MKD. Akak rasa rugi sebab lambat amalkan MKD. Dari mula preggy hingga kandungan akak 7 bulan, HB akak low, tak pernah nak capai bacaan 11. Selalu sembelit. Dah tu kena pula gula dalam darah tinggi sehingga bacaan 9.7. Dah 7 bulan kandungan kandungan akak barulah akak mula ambil MKD. Alhadulillah..paras gula normal, sembelit dah tak ada dan HB akak pun capai 11.4”

Puan Lily
Puan Siti Noryaya

“Alhamdulillah sis, saya puas hati sangat dengan mkd yang saya amalkan time pregnant. Bacaan HB saya ok. Selepas saya bersalin anaktiada kuning. Dan paling saya suka rambut baby saya tebal..
dulu anak sulung rambut sikit hihi. Lagi satu doktor dan nurse terkejut sekejap je saya bersalin”.

Puan Siti Noryaya

TEMPAH SEKARANG

*Klik pada butang di atas atau terus hubungi nombor 011-2892 9163 untuk sebarang pertanyaan.

100% wang akan dikembalikan jika anda tidak berpuas hati selepas menggunakan produk kami. Tertakluk kepada terma dan syarat.